top of page

Bestellen van uw kitett handkolf

Indien u een kolf van kitett wilt aanschaffen, kunt u de praktijk een whats-app bericht sturen met uw adresgegevens.
De kolf zal dan zo snel mogelijk naar u worden opgestuurd. Het is mogelijk om via tikkie de rekening te voldoen, of op factuur afhankelijk van uw wens.
U betaald  de kolf inclusief verzendkosten welke 6,50 bedragen.

Het is belangrijk voor het bestellen van uw kolf wat uw tepelmaat is. U kunt op de site Koloryou in de app store uw maat opmeten. Kitett onderscheidt zich door middel van de vormgeving van het schild.

Deze zijn flexibel waardoor u tijdens het kolven borstcompressie kunt toepassen zonder het vacuüm te hoeven verbreken. Daarnaast voelt het prettig op uw borst wat zorgt voor meer comfort.
Bij gebruik van een handkolf is het niet de bedoeling dat u een ''lamme hand'' krijgt wat veel mensen denken.

De kolf zuigt de melk niet uit de borst. Deze zorgt ervoor dat u een toeschietreflex krijgt waardoor u de melk makkelijk door de negatieve druk van de kolf kunt laten stromen. Het kolven met een handkolf kan sneller zijn omdat als de melk stroomt u de melkstroom zelf hoog kunt houden door het handel langer ingedrukt te houden wat bij mechanische kolven niet mogelijk is.

Daarnaast heeft u geen batterijen of stroom net nodig, en kunnen alle onderdelen helemaal uitgekookt worden. U kunt zelfs onder de douche met deze kolf kolven! Ideaal om deze handkolf in uw handtas mee te nemen als u een dagje op pad gaat!.


 

bottom of page