top of page

Bestellen van uw kitett kolf

Indien u een kolf van kitett wilt aanschaffen, kunt u de praktijk een whats-app bericht sturen met uw adresgegevens.

De kolf zal dan zo snel mogelijk naar u worden opgestuurd. Het is mogelijk om via tikkie de rekening te voldoen, of op factuur afhankelijk van uw wens.

U betaald  de kolf inclusief verzendkosten welke 6,50 bedragen.

Het is belangrijk voor het bestellen van uw kolf wat uw tepelmaat is. U kunt op de site Koloryou in de app store uw maat opmeten. Kitett onderscheidt zich door middel van de vormgeving van de schilden.

Deze zijn flexibel waardoor u tijdens het kolven borstcompressie kunt toepassen zonder het vacuüm te hoeven verbreken. Daarnaast voelt het prettig op uw borst wat zorgt voor meer comfort.

Indien uw elektrische kolf van Kitett wilt aanschaffen is het raadzaam om eerst de kolf te ervaren in de praktijk, wij bieden daarvoor speciale kolfconsulten aan.

U leert daarbij om de kolf te gebruiken op de juiste manier en u ontvangt alle uitleg om effectief te kunnen kolven. Kijk voor meer informatie bij consulten.

Uiteraard kunt u ook een elektrische kolf bestellen en opgestuurd krijgen, echter levert de praktijk liever niet zonder uitgebreide uitleg. Lactatiekundige praktijk Haarlemmermeer onderscheidt zich door professionele uitleg ten aanzien van het kolven. Op deze manier kunnen wij volstaan dat u in alle tevredenheid optimaal kunt kolven. 

bottom of page