top of page

Consult

Het lactatiekundig consult vindt plaats in mijn praktijk op de Forsythiastraat 40 Lisserbroek. Indien u nog in het kraambed zit, kan ik op afspraak bij u thuis komen. Als u in uw kraambed zit en niet zeker weet of u later in die week een consult nodig heeft, maak dan alvast wel de afspraak. Dan weet u zeker dat u een afspraak heeft op het moment dat het nodig is en hoeft u niet te lang te wachten. Afzeggen is altijd mogelijk!

 

Afhankelijk van uw probleem kan er een afspraak worden gemaakt. Ik zal een voedingssessie observeren om zo het probleem te kunnen analyseren. U ontvangt de adviezen aangepast aan uw baby en uzelf.

Tijdens het consult krijgt u deze informatie op papier overhandigd. Het is altijd mogelijk om gedurende 2 weken na het consult vragen te stellen doormiddel van Whats-app. Binnen deze 2 weken zijn deze contacten gratis. Na deze termijn zijn er kosten aan verbonden. Ik lees mijn apps van maandag tot vrijdag tussen 11:00-14:00 binnen dit tijdsbestek kunt u een antwoord verwachten.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult lijkt heel makkelijk en handig, maar ik kies ervoor om via de telefoon geen consulten uit te voeren. Omdat ik een volledig en aangepast advies geef wil ik een voeding kunnen observeren. Indien u een aantal korte vragen heeft mag u altijd een Whats-app bericht sturen, afhankelijk van de werkminuten wordt er een doorberekening met u afgesproken.

bottom of page