top of page

Deep Osscilation Therapie

In sommige situaties is niet mogelijk om met de huidige lactatiekundige adviezen complicaties op te lossen zoals: een borstontsteking  (of terug kerende ontsteking ), een harde plek welke niet verdwijnt met massage en goed aanleggen en of pijnlijke borsten tijdens de stuwing periode.

Lactatiekundige praktijk Haarlemmermeer is gespecialiseerd in het behandelen van pijnlijke borsten, verstopte melkkanalen, pathologische stuwing, borstontstekingen en abcessen.


Deep Osscilation kan veel bovenstaande complicaties oplossen. Door middel van de deep ossilator wordt de doorbloeding in de borst verbeterd waardoor het lichaam de verstopping (en) kan oplossen. U zult direct na de behandeling resultaat ervaren. (minder pijn, zachtere borst(en).

De behandeling is niet pijnlijk, eerder noemen vrouwen het aangenaam en zal uitgevoerd worden op de praktijk in Lisserbroek. Indien u nog in het kraambed zit kan ik in overleg bij u thuis de behandeling uitvoeren.

Er zijn weinig redenen waarom de ossilator niet ingezet kan worden, neemt u gerust contact op om erachter te komen of u zich mag laten behandelen.


U kunt een afspraak maken indien u deze behandeling wil laten uitvoeren. Het is soms nodig om twee keer de behandeling uit te voeren. De behandeling werkt ongeveer 2 dagen door in het weefsel. De behandeling valt onder dezelfde prijs als een lactatiekundig consult. De behandeling duurt ongeveer 60 tot 75 minuten per keer. 
 
 
 


 

deep ossi 3_edited.jpg
bottom of page