top of page

Deep Osscilation Therapie

In sommige situaties is niet niet mogelijk om met de huidige lactatiekundige adviezen complicaties op te lossen zoals: een borstontsteking  (of terug kerende ontsteking), een harde plek welke niet verdwijnt met massage en goed aanleggen, pijnlijke borsten tijdens de stuwing periode.

Deep Osscilation kan daarbij helpen. Door middel van deze therapie wordt de doorbloeding in de borst verbeterd waardoor bovenstaande problemen opgelost kunnen worden.

Voor meer informatie over de therapie kunt u verder lezen op de site van

 
U kunt een afspraak maken indien u deze therapie wilt volgen. Het is soms nodig om twee keer de behandeling uit te voeren. De behandeling werkt ongeveer 2 dagen door in het weefsel.

De behandeling is niet pijnlijk, eerder noemen vrouwen het aangenaam en zal uitgevoerd worden op de praktijk in Lisserbroek. Indien u nog in het kraambed zit kan ik in overleg bij u thuis de behandeling uitvoeren.

Een contra indicatie is: indien u een ernstige ontsteking heeft van de borst met of zonder pusvorming raden wij u af om deze behandeling uit te laten voeren. Indien de ontsteking onder controle is kan de behandeling worden uitgevoerd. Tijdens een ''dreigende'' borstontsteking kan de behandeling met de osscilator een borstontsteking helpen voorkomen.  (uiteraard naast alle bestaande lactatiekundige adviezen).
 
 
 
  

bottom of page