top of page

Stage lopen in je eigen instelling, het is mogelijk!

Als lactatiekundige wordt ik vraag gevraagd om het mogelijk is om een stage te verzorgen. Stage lopen in een andere  werkomgeving is leuk, je kunt nieuwe ideeën meenemen naar je eigen werkomgeving en je ziet een andere werkwijze.

Maar,........... wat is er beter dan stage lopen op je eigen werkplek?

Als je net klaar bent met de opleiding tot lactatiekundige ben je soms onzeker over je werkwijze, je moet nog ervaring opdoen en je moet je draai nog vinden in je nieuwe vak!. Er zijn tijdens de opleiding weinig bed site teaching uren gemaakt. De opleiding is hoofdzakelijk theoretisch. Indien je stage loopt in je eigen werkomgeving kun je veranderingen direct mogelijk maken. Stage lopen op jouw bekende werkplek is daarom veel efficiënter en slimmer dan stage lopen in een andere werkomgeving. Je kunt de opgedane kennis direct inzetten.

Als jij nog wat extra bed site teaching kunt gebruiken

Lactatiekundige praktijk verzorgd deze behoefte voor de beginnende lactatiekundige. Er komt een lactatiekundige speciaal voor jou een hele dag met je meelopen. Zij zal je coachen daar waar er behoefte is. Misschien wil je leren om je vaardigheden met betrekking tot gesprekstechnieken te optimaliseren. Of misschien wil je liever de praktische informatie weten over hoe je je werk nog makkelijker kunt indelen?

Zij zal je de hele dag begeleiden en coachen waarbij het programma voor jou op maat wordt gemaakt.

Daarin zijn al je wensen mogelijk!. Wil je meer uitleg met betrekking tot kolven?, het aanleggen optimaliseren? je kunt het zo gek niet noemen!, lactatiekundige praktijk Haarlemmermeer staat voor je klaar!

Werk je als lactatiekundige in een academische instelling? dan zijn de patiënten vaak zieker en is er een andere aanpak nodig bij verschillende problematiek denk aan: pathologische stuwing, mastitis, vroeggeboorte etc. Ook is het mogelijk om adhoc een beroep te doen op de deskundigheid van lactatiekundige praktijk Haarlemmermeer. Binnen 48 uur (m.u.v. vakanties en verlof) kan er een lactatiekundige komen om jou bij je specifieke zorgvraag en patiënt te helpen. Op deze manier sta je er niet alleen voor. De geleerde toepassing kun je gebruiken bij soortgelijke casuïstiek in de toekomst!

 

Lactatiekundige praktijk Haarlemmermeer heeft ruim 16 jaar ervaring ten aanzien van werken m.b.t. lactatiekundige zorg in een Academische instelling op verschillende afdelingen (zieke zuigelingen, neonatologie, kinderchirurgie, verloskunde, polikliniek verloskunde, GGD etc), en wil deze opgedane kennis graag met jou delen!

Kosten

Afhankelijk van de individuele wensen wordt een offerte gemaakt: mail naar: info@borstvoedinghaarlemmermeer.nl

Schroom niet om contact op te nemen! Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

bottom of page